Hai.. Mari Kita Terjah Seluar Jeans ni, hehe...

Ada apa dengan Web Ni?  

Posted by iLLusion dinie

Akhirnya ketemu jua web ni..da semalaman xtido gara2 menjelajah diri dr blog ke blog, web ke web lain.. tapi terjumpa lak benda ni kt Facebook..pelik2.hehe..web ni saya dapat daripada seorang kwn..the first Al-Quran search engine(mcm google gak)..ada widget untuk diletak kat blog..tafsir...dan mcm2 lg.. Gambar dibawah adalah salah satu software yang terdapat dalam web tersebut.. harap2 kita dapat memanfaatkannye..insyaAllah~




This entry was posted on 11:55 PM and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

4 comments

Anonymous  

Salam Tuan,

Camna nak order perisian ni dengan tuan ya?

CEO Syarikat Apetah....

Dini ni sume ayat quran ade ke ni?

Wasalam..
perisian ini bkn saya yg punye..
kamu boleh download dlm web dibawah secara percuma..

http://www.guidedways.com/quranreciter/download_reciter.php

http://www.guidedways.com/


Regards,
Ahmad Dinie Mohd Mohsin

Ashraf..
klo bab tu aq xpasti lg..
blom lg explore semua..
try la tgk kt web tu..
mcm best...

Regards,
Ahmad Dinie Mohd Mohsin